Timantit liikkeellä
Etusivu Valmennan Runoilen Suren Rakastan Olen


Timantit liikkeellä

Kiitos kaikille

Valmennuskauppani oli edellisen kerran auki 1.9.-15.9.18 ja nähhäämpä taas kevhäällä 1.2.-15.2.2019, lentäkää kaikin sähköpostin (hilkka@laronia.com) siivin suohraan kauphaan, lämpimästi tervetuloa rakas ystäväni, sie itte siinä!

KUPPI KAHVIA, PALA TAIVASTA JA MIELENRAUHAA
    Avartavia ja rakentavia sähköposteja 7 kertaa / viikossa
    285 € / 4 kuukauden ajan. Avaa silmäsi, henggitä ja lennä!
LENTOASEMA
    Luottamuksellisia skypekeskusteluja siitä ja sieltä, missä olet just nyt. Tule kuulluksi ja nähdyksi 6 kertaa puoli tuntia 290 €.
OMIN SIIVIN
    Lohduttavia, rakastavia ja arjessasi rinnalla lentäviä kahdenkeskisiä sähköpostivalmennuksia. Ymmärryksellä on vapaa ja iloinen sydän. 49 € / tunti.
Valmennukseni on sitä, että olipa elämässäsi mikä tilanne tahansa, voit parantaa sitä itse omalla tietoisuudellasi ja mie voin auttaa sinua siinä, olemme kaikki vapaassa pudotuksessa, anna mennä ja lennä, lakkaa höntittämästä itteä ja muita, lue lissää täältä!

Ilahdun sähköpostistasi, luen tarkasti, vastaan nopeasti ja olen ilonen sinusta ja kaikesta hilkka@laronia.com, kiitos ja tervetuloa!

t. hilkkapien

Timantit liikkeellä Timantit liikkeellä

hilkka@laronia.com

Etusivulle!

Tärkeimmät valmennusajatukseni:

Lakkaa kusemasta omaan silmääsi. Älä kulje minkään hyvän ihmisen kaavussa. Luovu oikean ja väärän tietämisestä. Meissä kaikissa on kaikkea. Hengitä, tiedosta, tunnusta ja hyväksy ihan koko elämäsi. Itsesi, tunteesi, perheesi, työsi, sairautesi, rikkautesi, tyhmyytesi, arvosi, ajatuksesi, ihmisyytesi. Äläkä samaistu niihin.

Et ole se, joka katsoo peilistäsi. Olet jotain, jota ei voi määritellä. Olet ihme. Olet rakas ja pyhä. Olet valmis ja perillä. Ollaan kaikki joka hetki valmiitä ja perillä, ei ole muuta kuin tämä hetki.


Valmennuspuhe!

Pohditko yksinäisyyttä!