Timantit liikkeellä
Etusivu Valmennan Runoilen Suren Rakastan Olen


Timantit liikkeellä

Avaan valmennuskauppani näillä antimilla taas syksyllä 2018:

KUPPI KAHVIA, PALA TAIVASTA JA MIELENRAUHAA
    Mieltä kohottavia, ajatuksia avartavia ja reaalitodellisuuteen pudottavia elämänmyönteisiä sähköposteja, avaa silmäsi, henggitä ja lennä 1-7 krt/viikossa 285 €, nyt 16.1.2018 alkaen tutustumistarjouksena 0 €.
LENTOASEMA
    Luottamuksellisia skypekeskusteluja siitä ja sieltä, missä olet juuri nyt, tulet kuulluksi ja nähdyksi 6 kertaa puoli tuntia 290 €.
OMIN SIIVIN
    Lohduttavia, rakentavia ja arjessasi rinnallalentäviä kahdenkeskisiä sähköpostivalmennuksia, ymmärryksen hyvä sydän 49 €/tunti.
Valmennukseni on sitä, että olipa elämässästi mikä tilanne tahansa, voit parantaa sitä itte omalla asentteella ja mie voin auttaa sinua siinä, olemme kaikki vapaassa pudotuksessa, anna mennä ja lennä, lakkaa höntittämästä itteä ja muita, lue lissää täältä!

Ilahdun sähköpostistasi, luen tarkasti, vastaan nopeasti ja olen ilonen sinusta ja kaikesta hilkka@laronia.com, kiitos ja tervetuloa!

t. hilkkapien

Timantit liikkeellä Timantit liikkeellä

hilkka@laronia.com

Etusivulle!

Tärkeimmät valmennusajatukseni:

Lakkaa kusemasta omaan silmääsi. Älä kulje minkään hyvän ihmisen kaavussa. Luovu oikean ja väärän tietämisestä. Meissä kaikissa on kaikkea. Hengitä, tiedosta, tunnusta ja hyväksy ihan koko elämäsi. Itsesi, tunteesi, perheesi, työsi, sairautesi, rikkautesi, tyhmyytesi, arvosi, ajatuksesi, ihmisyytesi. Äläkä samaistu niihin.

Et ole se, joka katsoo peilistäsi. Olet jotain, jota ei voi määritellä. Olet ihme. Olet rakas ja pyhä. Olet valmis ja perillä. Ollaan kaikki joka hetki valmiitä ja perillä, ei ole muuta kuin tämä hetki.


Valmennuspuhe!

Pohditko yksinäisyyttä!